Tarieven

Hoe het werkt

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Ik kom heel graag met je in contact! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid je doelen, wensen en behoeften.

Aan de hand van dat gesprek wordt een maatwerk voorstel opgesteld gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Afhankelijk van je vraagstuk, kan dit voorstel bestaan uit één of meerdere sessies. 

Kennismakingsgesprek                                       Gratis

Ervaringssessie                                                       € 150,-

 

 

*Bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW

“Waar je ook staat in jouw proces, met mijn kennis, ervaring en aandacht ben ik hier om je te ondersteunen en je een stap verder op weg te helpen. Zodat jij terug in balans, in verbinding met jezelf en vol zelfvertrouwen weer in je eigen kracht komt te staan!”

Over 

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Emma.

Ik ben psychosociaal therapeut.  In mijn sessies en programma’s gebruik ik een combinatie van ademwerk en hypnotherapie aangevuld met intuïtieve coaching om jou op alle lagen op weg te helpen.

Na mijn opleiding psychologie te hebben afgerond heb ik mezelf fulltime verdiept in mijn mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Op zoek naar antwoorden ben ik de wereld rondgereisd, heb ik vele cursussen gedaan en opleidingen gevolgd waarbij ik laagje voor laagje tot mijn eigen kern kwam. Maar de echte antwoorden waar ik zo lang naar opzoek was vond ik uiteindelijk in mezelf.

Mijn leven is hierdoor compleet getransformeerd. En dat wens ik jou ook toe!

 

Alles is mogelijk, ook voor jou!