1- op 1- Trajecten  

Ben je klaar voor een verdiepende reis naar binnen? Ik bied diverse trajecten aan waarbij we 1 op 1 intensief met elkaar aan de slag gaan.

In deze trajecten leer je contact te maken met jezelf en je eigen kracht zodat je dat wat jou (onbewust) nog tegenhoudt in je leven kan gaan verwerken, loslaten en helen.

Hierdoor kom je meer in verbinding met jezelf en ontstaat er ruimte voor rust, ontspanning, meer zelfvertrouwen en een algeheel innerlijk welbevinden. 

Voor een complete transformatie begeleid ik je naast de sessies ook op het gebied van mindset, leefstijl en het integreren van nieuwe gewoonten. Zodat jij een blijvende verandering teweegbrengt op mentaal, lichamelijk en emotioneel niveau. 

Bewustwording is het begin van transformatie, heling & groei

Emmabauling_lightwork

Breathwork Journey

Voel je je regelmatig moe en opgebrand? Vind je het lastig om te ontspannen en tijd voor jezelf vrij te maken? Heb je last van aanhoudende stress, angsten of paniekaanvallen? Zit je veel in het hoofd en vind je het lastig om bij je gevoel te komen? Als je één of meer van deze vragen met een “ja” kan beantwoorden, dan is deze transformerende breathwork journey iets voor jou! 

Door middel van de verbonden ademhaling kom je in een diepe ontspanning terecht en kan je lichaam oude opgeslagen spanningen, emoties en onverwerkte gebeurtenissen uit je leven los gaan laten. De stress en spanning verdwijnt en de rust keert terug in je leven. Zo ontstaat er weer ruimte voor jezelf en dat wat voor jou werkelijk belangrijk is. 

Tijdens dit traject ga je gedurende 3 – 5 maanden intensief aan de slag met jezelf. Elke sessie is weer anders. Telkens ga je een laagje dieper en kom je steeds meer tot de kern waardoor je de oude blokkades en patronen verwerkt en loslaat. Je hoofd hoeft hier niets voor te doen. Je lichaam doet het werk.  

We spreken (afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur) elke week of om de week live af zodat je tussendoor voldoende tijd hebt om alles te integreren en je nieuwe manier van leven eigen te maken.

Na het traject beheers je de techniek voldoende om het thuis zelf toe te passen. Je leert hoe je jezelf succesvol door een sessie heen begeleidt. Hiermee heb je een zeer krachtige tool in handen waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. 

Traject van 3- 5 maanden:

10 dagdelen van +/- 3 uur 

Inclusief intake, coaching, begeleiding en nazorg buiten de sessies om.

Prijs 1995,-

NA HET TRAJECT:

  • Heb je een sterke mentale veerkracht opgebouwd en kan je beter omgaan met spanning, stress en tegenslagen in je leven.

  • Maak jij moeiteloos en vanuit liefde gezonde keuzes voor je lichaam en geest. 

  • Durf je te gaan staan voor wie jij werkelijk bent en kan je goed je grenzen aanvoelen en aangeven.

  • Sta jij vol in bloei en vol zelfvertrouwen sterk in je eigen schoenen.

  • Zeg jij weer volmondig JA tegen jezelf én tegen het leven!

  • Weet je weer wie je bent, waar je naartoe wilt en welke stappen je te zetten hebt om daar te komen.

Emmabauling_lightwork

Inner Journey

Ben je het zat om steeds maar in rondjes te draaien in het leven en ben je op zoek naar een blijvende verandering? Voel je dat je er klaar voor bent om de diepte in te gaan zodat jij eindelijk kan gaan toewerken naar een blijvende oplossing voor het probleem waar je steeds tegenaan blijft lopen?

De Inner Journey is een intensief traject waarbij we efficiënt en doelgericht tot de kern komen van jouw klacht. Tijdens dit traject doorloop je verschillende fases:

Verkenning – Verwerking – Versterking & Verandering

In de verkenning en de verwerkingsfase gaan we voornamelijk aan de slag met het onderzoeken en doorbreken van oude patronen en overtuigingen die jij onnodig ( en vaak onbewust) nog met je meedraagt. De versterking en veranderingsfase staan vervolgens in het teken van het opbouwen van een sterke mentale veerkracht en het aanleren van nieuwe gewoonten en gedrag. 

In een korte tijd gaan we samen grote bergen verzetten zodat jij na afloop alle tools in huis hebt om jezelf te transformeren naar de meest stralende versie van jezelf.

Traject van 6 – 8 weken:

7 transformerende sessies ( Opstellingen, Hypnose & Regressie & Cognitieve gedragstherapie)

Inclusief intake, coaching & begeleiding en nazorg. .

Prijs vanaf € 997,-

Reviews & Aanbevelingen

Ik heb Emma ooit als collega leren kennen, maar zij kwam later weer op mijn pad toen ik flink in een burn-out zat en mijn scheiding eindelijk ging verwerken. Zij heeft mij gedurende het traject bewuster gemaakt van wie ik ben en wat ik belangrijk vind en nodig heb. Zij bood mij een veilige omgeving en nieuwe inzichten en heeft mij geleerd mijzelf opnieuw te accepteren en omarmen voor wie ik ben.

Sanne Smit

My breahtwork full journey & home retreat with Emma has brought me so many things that I can’t begin to describe how transformative it has been. I still feel the shifts and transformations reflected in the abundance in my life and in my business. In 3 months time I established a succesfull business and experience so much peace and trust in my life that I know I can handle anything that comes my way. It all happens for my highest development, so I can relax with it and enjoy the ride. The breath is the most powerful self healing tool that I’ve come across so far and I will keep on doing breathing sessions to clear my energy channels and keep on practising compassion and love for my limiting beliefs and inner child. Emma also guided the sessions with so much patience and love that I always felt safe with her. She really helped me to go deeper into my trauma’s. Thank you thank you thank you! All my love, Rosemarijn

Rosemarijn Bakker

Ik heb de Full Journey gedaan en wauw, wat een mooie en bijzondere ervaring! Ik voelde mij bij Emma direct op mijn gemak. Voor de eerste sessie wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik kon verwachten, maar daar hoef je verder niet over na te denken. Je lichaam geeft door de ademhaling precies aan wat je nodig hebt. Ik ben erg dankbaar dat ik door de hulp van Emma via deze sessies oude stukken heb kunnen helen. En weer een aantal lagen afgepeld heb, want zo voelt het letterlijk. Na elke sessie voelde ik mij lichter. Met alle kennis en ervaring die Emma heeft kan ze precies aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en daar op inspelen.

Patricia Boogaard