1-op 1-Retreats

Ga je mee op reis?

Slapen in stijl..

Relaxen in de jaccuzi..

Opwarmen bij het vuur..

Voeding voor mind, body & soul..

Verbinden met natuur..

Loslaten, helen en groeien..

Word één met je lichaam..

Master je mindset..

Boost je creatie kracht..

Terug naar een leven in balans..

Jouw droomleven wacht op jou..

Alles is mogelijk!

Hoe zou het voor je zijn

 • Om er echt even helemaal tussenuit te zijn?

 • Om in alle rust, luxe en comfort weer te verbinden met jezelf? Eén met de natuur en één met je lichaam.

 • Om eindelijk écht door die vastgeroeste patronen heen te breken en jezelf weer het aller beste te geven. 

 •  Zodat jij jezelf weer helemaal op de eerste plek zet in jouw leven! 

Wat kan je verwachten?

 

 • Fulltime 1 op 1 begeleiding van mij

 • Diep transformerend innerlijk werk: ademsessies, hypnotherapie & opstellingen

 • In alle luxe ontspannen, opladen en verbinden met jezelf en de natuur.

 • Home made soul food + recepten en tips voor thuis.

 •  Een complete detox voor Mind, Body & Soul

 • Een magische ervaring die je nooit meer zal vergeten! 

De Retreat onder begeleiding van Emma was voor mij een bijzondere ervaring, echt een cadeautje aan mezelf! We waren in een fijn huisje met z’n tweeën en ik voelde me direct thuis. We hebben hele mooie, verschillende sessies gehad en bij elke sessie leverde dit weer andere inzichten op. De sessies werden afgewisseld met fijne gesprekken, wandelingen in de natuur of even ontspannen. Emma zorgt voor een warme en fijne sfeer en ik heb me enorm welkom en veilig gevoeld. Haar kookkunsten zijn fantastisch en dit alles bij elkaar maakt het een top ervaring. De retreat heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf nog beter ben gaan leren kennen en me bewuster ben geworden van een aantal (soms vastzittende) patronen in mezelf. Hier hebben we samen doorheen kunnen werken. Dit was ook best intensief en confronterend, maar heeft me enorm veel verlichting gegeven en ik merk weken/maanden later nog altijd hoe goed dit voor me is geweest. Lieve Emma, nogmaals dank voor al jouw liefde en ondersteuning.

Maaike

Ga je mee op reis?

Jouw leven wacht op jou!

Praktische Informatie

Een retreat is niet geschikt voor iedereen. We werken heel nauw en intensief met elkaar samen en het is daarom heel belangrijk dat we op één lijn zitten en beiden een YES voelen.

Voorafgaand aan het retreat hebben we een uitgebreide intake en bepalen we je wensen/doelen. Aan de hand daarvan wordt een datum geprikt en kiezen we samen een mooie locatie uit die voor ons beiden goed voelt. De faciliteiten van de locatie is afhankelijk van het pakket dat je kiest. 

Staat het pakket voor jou er niet helemaal tussen? Maatwerk is ook mogelijk! 

 

Dit retreat is geschikt voor jou als…

 • Je voelt dat het nu jouw moment is om ervoor te gaan. Je bent er klaar mee om jezelf nog langer tegen te houden en hebt zin om eindelijk echt door te pakken.

 • Je er klaar voor bent om echt los te laten wat jou niet meer dient in je leven.

 • Je eerlijk naar jezelf durft te kijken en je er klaar voor bent om de verantwoordelijkheid te pakken over je eigen groei.

 •  Je niet terugdeinst voor diep innerlijk werk. 

Emmabauling_lightwork

PAKKET 1: HOLISTIC RETREAT

Je ontvangt:

 • 4 dagen (3 nachten) 1 op 1 begeleiding in prachtige een cottage in de natuur*
 • Transformerende healingsessies
 • Dagelijkse meditatie en ademhalingsoefeningen 
 • Dagelijkse reflectie en schrijfopdrachten
 • All inclusive home cooked soul food + recepten
 • Een implementatieplan vol praktische tips, tools en methodieken om thuis toe te passen
 • Een integratiesessie na afloop
 • Een onvergetelijke ervaring om nooit meer te vergeten!

 

Jouw investering: € 2997 excl BTW 

*Jacuzzi/wellness faciliteiten niet gegarandeerd.

Emmabauling_lightwork

PAKKET 2: VIP RETREAT

Je ontvangt:

 • 4 dagen (3 nachten) 1 op 1 begeleiding in prachtige een Vila met hottub en wellness faciliteiten. 
 • Transformerende healing-sessies 
 • 5 aanvullende ademsessies ter integratie (voor of na het retreat te boeken) 
 • Detox/Stilte dag (optioneel) 
 • Koud en warm watertraining in de jacuzzi & sauna 
 • Dagelijkse meditatie en ademhalingsoefeningen 
 • Dagelijkse reflectie en schrijfopdrachten
 • All inclusive home cooked soul food + recepten
 • Een op maat samengestelde integratieplan vol praktische tips, tools en methodieken om thuis toe te passen
 • Een magische ervaring om nooit meer te vergeten

 

Jouw investering: € 5997 excl BTW 

Emmabauling_lightwork

PAKKET 3 : HOME RETREAT

Je ontvangt:

 • Een transformerende healing-sessie
 • Koud watertraining
 • Meditatie & Ademhaling
 • Inzichtgevende reflectie & schrijfoefeningen
 • Praktische tips, tools en methodieken om thuis toe te passen.

 

Jouw investering: € 797 excl BTW 

* Bij slecht weer vinden de oefeningen binnen plaats en gaan we tussendoor naar buiten.

Zeg vandaag nog JA tegen jezelf!

Tijdens de sessies met Emma voelde ik me compleet veilig en gedragen. Ik voelde me gezien en vrij om te vertellen wat er speelt. Emma haar begeleiding is heel liefdevol en krachtig. Haar kennis en ervaring is erg waardevol tijdens de begeleiding! Ik raad dit traject bij Emma aan als je voelt dat er meer in het leven is en jij het jezelf gunt om dit te gaan ontdekken.

Marissa

Ik heb Emma ooit als collega leren kennen, maar zij kwam later weer op mijn pad toen ik flink in een burn-out zat en mijn scheiding eindelijk ging verwerken. Zij heeft mij gedurende het traject bewuster gemaakt van wie ik ben en wat ik belangrijk vind en nodig heb. Zij bood mij een veilige omgeving en nieuwe inzichten en heeft mij geleerd mijzelf opnieuw te accepteren en omarmen voor wie ik ben.

Sanne Smit

Ben je klaar voor jouw transformatie? Ik help je graag verder! 

Over

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Emma.

In mijn sessies en programma’s gebruik ik een combinatie van ademwerk en hypnotherapie aangevuld met intuïtieve coaching om jou op alle lagen op weg te helpen.

Na mijn opleiding psychologie te hebben afgerond heb ik mezelf fulltime verdiept in mijn mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Op zoek naar antwoorden ben ik de wereld rondgereisd, heb ik vele cursussen gedaan  en opleidingen gevolgd waarbij ik laagje voor laagje tot mijn eigen kern kwam. Maar de echte antwoorden waar ik zo lang naar opzoek was vond ik uiteindelijk in mezelf.

Mijn leven is hierdoor compleet getransformeerd. Op alle lagen! En dat wens ik jou ook toe!

 

Alles is mogelijk, ook voor jou!