Reviews & Aanbevelingen 


Emma is bijzonder. De eerste ontmoeting met haar zette direct de toon van onze relatie. Warm, hartelijk, begripvol en liefdevol. Haar benadering is helder, verduidelijkend en ze geeft net dat beetje extra wat ik nodig had. Ze stelt niet alleen de juiste vragen waardoor ik gelijk inzichten in mijn binnenwereld kreeg, ze ging fysiek met mij mee zodat ik een begin kon maken met het overwinnen van mijn angsten. Zij was het begin zodat ik kon werken aan die eeuwige knoop in mijn maag. Ik voel me sterker, bewuster en mijn angsten zijn behapbaar geworden. En ik ben eerlijker naar mijzelf geworden. Emma is een powerwoman waar ik trots op ben dat zij in mijn leven is gekomen. Ik heb een flinke spurt kunnen maken met mijn persoonlijke groei. Dank je wel, lieve Emma!

Sij=a

Emma, “Een toolbox vol liefde”
Voor mij is dit de omschrijving de past bij de begeleiding bij de sessie die ik van Emma mocht ontvangen. Zo veel kennis, kunde en liefde in haar “toolbox” en vol vertrouwen daarin schakelen en zoeken , alles om mij de beste sessie te geven! Dankjewel Lieve Emma voor de sessie en de inzichten die ik er uit mocht halen🙏💞

Merijn

Ik heb de Full Journey gedaan en wauw, wat een mooie en bijzondere ervaring! Ik voelde mij bij Emma direct op mijn gemak. Voor de eerste sessie wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik kon verwachten, maar daar hoef je verder niet over na te denken. Je lichaam geeft door de ademhaling precies aan wat je nodig hebt. Ik ben erg dankbaar dat ik door de hulp van Emma via deze sessies oude stukken heb kunnen helen. En weer een aantal lagen afgepeld heb, want zo voelt het letterlijk. Na elke sessie voelde ik mij lichter. Met alle kennis en ervaring die Emma heeft kan ze precies aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en daar op inspelen.

Patricia Boogaard

I LOVE SELFCARE! Een ademsessie, deze keer. Begeleid door de liefste meest zuivere Emma. Zo liefdevol, warm, ik voel me helemaal veilig en verzorgd.Ze neemt me mee in verschillende fasen van non-stop ademen. Wow, VET intens. Na de eerste keer moet ik een paar glazen water weg tanken en super nodig plassen. Iets met tegelijkertijd aanvullen en loslaten 😂Na de tweede keer beetje verdriet wat los probeert te komen maar ik schijn me nogal goed groot te kunnen houden. Survival mode.

Nawerking:
Omg BIJZONDER. Ben ZO aangesterkt, voel balans mannelijk vrouwelijk, voel kapot veel liefde voor mezelf, tegelijk voel ik uitputting waar ik aan toe geef. Geweldig Emma. Ik kom heel snel weer ik voel dat de werking van dit me heel veel goed doet!!

Love huggies ❤️ Sheba

Sheba Salden

Ik heb een hypnosesessie mogen ervaren bij Emma.Na het voor bespreken mocht ik gaan liggen onder een heerlijke warme deken. Ik vond het wel wat spannend maar Emma zorgde ervoor dat ik het gevoel had dat ik het niet alleen hoefde te doen. Door de rustige en lieve benadering van Emma durfde ik mij mee te laten nemen door haar stem naar een onderbewuste staat van zijn. Hier kwam veel op mij af. Doordat Emma mij meenam met haar stem voelde het heel prettig en voelde ik mij gesteund. Ook vond ik het aangenaam dat Emma dicht bij mij in de buurt was. De nabespreking was heel fijn omdat je dan e.e.a. kan linken aan de issues die je hebt en wat jouw handelen daarin is. Het is als het ware een bewustwording vanuit onderbewuste. Ook de weken erna neem je de beelden nog mee, en denk ik er nog veel aan terug. Het was een bijzondere ervaring, geleid door een prachtig persoon. Dank je wel lieve Emma!  

Patricia van der Stap

Ik heb de ademsessies bij Emma als heel waardevol ervaren. De eerste keer was ik bang dat ik licht in mijn hoofd zou worden maar dat gebeurde niet. Het went om zo te ademen en een uur is zo voorbij. Mijn lijf ging sterk tintelen en er waren gigantische stromen energie die door me heen spoelden. Ook voelde ik een diepe connectie met liefde en warmte. Nadien voelde ik me heel licht, open en helder. Een volgende sessie was rustiger en was ik vooral aan het loslaten, heel lang en diep, en een groots gevoel van ‘ik mag zijn zoals ik ben’. De begeleiding door Emma heb ik ervaren als heel warm, oprecht, professioneel, ondersteunend en liefdevol. Dank je wel daarvoor, lieve Emma! 

Marianne

De Retreat onder begeleiding van Emma was voor mij een bijzondere ervaring, echt een cadeautje aan mezelf! We waren in een fijn huisje met z’n tweeën en ik voelde me direct thuis. We hebben hele mooie, verschillende sessies gehad en bij elke sessie leverde dit weer andere inzichten op. De sessies werden afgewisseld met fijne gesprekken, wandelingen in de natuur of even ontspannen. Emma zorgt voor een warme en fijne sfeer en ik heb me enorm welkom en veilig gevoeld. Haar kookkunsten zijn fantastisch en dit alles bij elkaar maakt het een top ervaring. De retreat heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf nog beter ben gaan leren kennen en me bewuster ben geworden van een aantal (soms vastzittende) patronen in mezelf. Hier hebben we samen doorheen kunnen werken. Dit was ook best intensief en confronterend, maar heeft me enorm veel verlichting gegeven en ik merk weken/maanden later nog altijd hoe goed dit voor me is geweest. Lieve Emma, nogmaals dank voor al jouw liefde en ondersteuning.

Maaike

Emma is heel goed in het creëren van een safe space voordat je überhaupt al met de sessie begint. Hierdoor kan je je helemaal overgeven aan de kracht van de adem. Emma’s intuïtie werkt feilloos, ze voelt precies aan wat je nodig hebt op welk moment. Dit samen met haar warme en zachte karakter, zorgt voor een prachtige sessie! Dank je wel lieverd voor deze mooie ervaring ❤️

Sanne Knoop

Met Emma heb ik een fijne sessie in en naast het koude water mogen beleven. De kou en het water geven een extra laagje aan het ademen! De begeleiding van Emma was heel liefdevol, ik voelde me door haar gedragen en mocht letterlijk op haar leunen.

Martine van der Meulen

My breahtwork full journey & home retreat with Emma has brought me so many things that I can’t begin to describe how transformative it has been. I still feel the shifts and transformations reflected in the abundance in my life and in my business. In 3 months time I established a succesfull business and experience so much peace and trust in my life that I know I can handle anything that comes my way. It all happens for my highest development, so I can relax with it and enjoy the ride. The breath is the most powerful self healing tool that I’ve come across so far and I will keep on doing breathing sessions to clear my energy channels and keep on practising compassion and love for my limiting beliefs and inner child. Emma also guided the sessions with so much patience and love that I always felt safe with her. She really helped me to go deeper into my trauma’s. Thank you thank you thank you! All my love, Rosemarijn

Rosemarijn Bakker

Tijdens de rebirthing breathwork sessies met Emma voelde ik me compleet veilig en gedragen. Ik voelde me gezien en vrij om te vertellen wat er speelt. Emma haar begeleiding is heel liefdevol en krachtig. Haar kennis en ervaring is erg waardevol tijdens de begeleiding! Ik raad deze rebirthing breathwork bij Emma aan als je voelt dat er meer in het leven is en jij het jezelf gunt om dit te gaan ontdekken.

Marissa

In het heerlijke zonnetje heeft Emma mij begeleid door een fantastische ademsessie. Haar liefde, warmte en geborgenheid waren voelbaar in de hele sessie. Ik heb diepe angsten durven en kunnen aankijken. Met haar intuïtie voelde ze nauw aan wat ik nodig had. Door de angsten aan te kijken en erin te ontspannen kreeg ik mooie woorden door die mij helpen het vertrouwen vast te houden. Haar liefdevolle coaching op mijn ademhaling bracht mij in een flow, diepe ontspannenheid en gaf mij vertrouwen in mijzelf. Dankjewel lieve Emma, een sessie om nooit te vergeten.

Marianne Willems

In my session with Emma I found a place and space to heal ancestral trauma related to suppression of women. She holds space with so much dedication, love and trust. Emma is a powerful, loving, sweet, feminine and an intuitive guide, beautifully aligned with her Higher Self during the session which made her guidance magical. I felt safe. She sees me, hears me, feels me. I was able to heal important pieces, received beautiful insights and step into my power. This session is and will be an important contribution to my proces. She understands real Sisterhood. Thank you Emma for your love, light and BE-ing.

Doreen Khoeler

De breathwork sessie die ik van Emma heb mogen ontvangen was erg fijn! Dankbaar dat ik dit bij haar heb mogen ervaren. Ze begeleidde mij met heel veel liefde erdoorheen en bood een veilig plek om me helemaal open te stellen. Ik voelde me erg gedragen. Heel erg bedankt Emma!

Chrissie ten Brincke

Ik heb Emma ooit als collega leren kennen, maar zij kwam later weer op mijn pad toen ik flink in een burn-out zat en mijn scheiding eindelijk ging verwerken. Zij heeft mij bewuster gemaakt van wie ik ben en wat ik belangrijk vind en nodig heb. Zij bood mij een veilige omgeving en nieuwe inzichten en heeft mij geleerd mijzelf opnieuw te accepteren en omarmen voor wie ik ben. 

Sanne Smit

Zojuist een prachtige sessie mogen ervaren. Heel bijzonder hoe Emma een brug maakt naar de innerlijke wijsheid en de zielsfrquentie. Ik heb antwoorden gekregen op vragen die ik zelf niet helder kreeg omdat mijn denken er steeds tussen zat. De sessie heeft mij het gevoel gegeven van thuiskomen en innerlijke rust gegeven. Dank je wel Emma, dat jij deze connectie mogelijk hebt gemaakt. 

C. uit Diepenveen

Door de sessies met Emma heb ik mezelf op verschillende manieren weer opnieuw leren kennen. Hierdoor zijn er een hoop poorten opengegaan naar nieuwe mogelijkheden en kansen in mijn leven. 

Greggery

Bedankt voor de mooie sessie. Ik had onbewust spanning opgebouwd door het woord hypnose, was nergens voor nodig bleek achteraf. Wat heb je een fijne stem. Heel warm en prettig om naar te luisteren. Echt onwijs bedankt voor dit kado. Ik heb gevoeld: Alles is Liefde

Tiziana

Thank you for the inner child and the self love affirmation hypnosis sessions! They have shaped my week. Thanks to thsese sessions my morning walks became walks in which I am able to connect with my body in ways that I haven’t in such a long time. 

T. from Amsterdam

Ode aan de onderbuik is ook een grote ode aan Emma! Wat een mooi ontwikkeld programma vol positiviteit en liefde vanuit het programma, die, naarmate de maand vordert, steeds meer eigen wordt.
De opdrachten die persoonlijk toegestuurd worden zorgen voor een positiever kijk op je buik en lichaam. Het brengt je op meerdere vlakken rust en positiviteit, waardoor je lichaam en leven zich als vanzelf aanpassen aan je hernieuwde levensinstelling.

Mariska

Lieve Emma! Allereerst wil ik jou bedanken voor deze maand, de tijd, energie en vooral de liefde die je hebt gegeven in de ode! Het was voor mij een hele bijzondere ervaring! Het 1 op 1 contact vind ik heel erg prettig en door jouw warmte en openheid voelde het meteen vertrouwd. Verschillende, ook voor mij nieuwe onderdelen van het “zijn” werden aangeraakt; een stukje verwerking van het verleden, het innerlijke kind, hypno sessies maar ook lichamelijke onderdelen kwamen voorbij. Voor mij persoonlijk waren de hypno sessies en meditaties heel erg waardevol, het waren en zijn nog steeds mijn momenten van rust en opladen! Ik zou het programma zeker aanbevelen!

C. uit Amstelveen

Het programma ode aan je onderbuik heeft mij heel veel gebracht. Ten eerste de realisatie dat ik mezelf, m’n gevoel en daarmee m’n onderbuik meer tijd en liefde mag geven. De meditaties/hypno sessies die een onderdeel van dit programma zijn, vond ik enorm helpend bij dit proces.

Ik struggle vaak met stress, een opgezette buik en vermoeidheid. Door dit programma kwam ik er opnieuw achter dat luisteren naar je onderbuik zo enorm belangrijk is om het leven écht te leven. Door praktische oefeningen die Emma gaf, kon ik bewust stil staan op welke manieren ik mijn onderbuik liefde kan geven:
Gezonde voeding, bewegen, maar vooral grenzen aangeven en rust pakken in de vorm van meditatie (en bidden) zijn namelijk allemaal dingen waar ik sinds dit programma nóg meer aandacht voor heb, maar bovenal tijd voor maak. Want dat is liefde voor jezelf, wat ik ook weer kan doorgeven aan anderen.

Dankjewel Emma voor dit geweldige programma, wat voor mij een wake-up call was, zodat ik de aandacht voor mezelf weer vond

Immeke

Ik heb met heel veel plezier meegedaan aan het ‘ode aan je onderbuik’ programma. Doordat we elke dag een oefening kregen ben je weer even dagelijks bezig met me-time en zelfliefde. Veel opdrachten gingen niet alleen over je buik maar ook bijv. over je vrouwelijkheid. De oefeningen die echt over het kijken naar- en aanraken van je buik gaan, hebben bij mij het meeste losgemaakt. Wanneer je denkt dat je al heel ver bent met je zelfliefde, dan ga je met dit programma nog eens verrast worden! Emma’s benadering is heel persoonlijk en liefdevol en dat is fijn! Je mag haar altijd terug-appen en ze neemt de tijd om persoonlijk te reageren. Echt super waardevol!

A. uit Eindhoven

Afgelopen maand heb ik meegedaan met ‘ode aan je onderbuik’.
Echt fijn dat het via de app is en dagelijks afwisselend oefeningen. Emma heeft zelf alle oefeningen gemaakt uit eigen ervaring en dat vond ik erg prettig. Emma is een mooi mens met een groot hart voor coaching.

Tiziana

Ik volgde bij Emma een maand lang haar “ode aan je onderbuik”. Ontzettend fijne opdrachten, eye openers, ontspanning, maar ook inspanning en genoeg dingen om eens over na te denken. Actief mezelf meer aandacht geven was nog een uitdaging. Het begon allemaal met een IG berichtje over goede voornemens, maar wat bleek, mijn voornemens waren nog lang niet zo positief. Via Emma leerde ik om intenties positief op te zetten i.p.v. dingen ontzeggen. Gedurende de maand volgende ik soms de opdrachten mee, soms deed ik ’t op eigen snelheid. Alles is prima met Emma en dat maakt het volgen van de opdrachten heel ontspannen. Ik heb na deze maand meer rust bereikt, meer overzicht en kan eerder benoemen waarom mijn lijf onrustig reageert op zaken. Dankjewel Emma voor alle fijne inzichten. En iedereen die twijfelt: zeker doen!

Anke

Ik ging een commitment aan met ‘Ode aan je onderbuik’, wat veranderde in een commitment naar mezelf!

Weer gegroeid
Veel geleerd
Veel ervaren
Super dankbaar!

Lisette

Ik heb het programma als zeer positief ervaren. Elke dag uitkijkend naar de opdrachten voor de dag.
De begeleiding tijdens het programma was zeer betrokken. Emma stond ten alle tijden voor me klaar en heeft me extra begeleid waar nodig was.
Alleen maar liefde voor Emma en haar programma ‘ode aan de onderbuik’.

Mariska

Wat een prachtig liefdevol programma is ode aan je onderbuik. Elke dag keek ik uit naar de berichten van Emma met prachtige hypnoses, mooie oefeningen en fijne woorden. Zo mooi om een maand bewust bezig te zijn met je onderbuik en haar weer zo te gaan waarderen. Als moeder van 2 kinderen kon ik nog eens balen van mijn buik die niet meer zo strak was. Nu besef ik dat mijn buik juist een ode verdient omdat daar mijn kinderen in zijn gegroeid. Mooi om daar eens goed bij stil te staan. Dank je wel Emma!

H. uit Overijssel

Emma heeft echt een bijzonder talent om mensen in contact te brengen met zichzelf en klaar te stomen voor nieuwe shifts in het leven. Dankjewel voor het creëren van ode aan je onderbuik! Ik heb genoten van je flow! Je stem is echt top voor hypnosessies en presenteren. Je bent zo shiny als je je energie deelt. Een ware inspiratiebron. 

Lonneke

Hartelijk bedankt voor het geweldige programma.  De oefeningen vond ik liefdevoll en verhelderend. Ik vind jouw stem heel aangenaam en prettig om naar te luisteren. En ik vind het bijzonder hoe betrokken je bent. Ik vind het goed dat het programma 30 dagen duurt. Dat voelt voor mij realistisch om ook echt een verandering te voelen. In de toekomst ben ik geïnteresseerd om ook direct/persoonlijk een coaching/workshop bij jou te volgen. 

Veronika

Een fijn programma, voor meer bewustwording wat je buik allemaal voor je doet. Ik vind emma heel betrokken en heeft een fijne energie om haar heen hangen.
Ik kan me niet in alle oefeningen vinden, maar kan er zelf wel uithalen wat voor mij belangrijk is. Ik zat de afgelopen maand in een persoonlijke uitdaging en die had heel veel weerslag, meer dan normaal, op m’n buik. Die kwestie is gaan dalen en m’n buikpijn is ook weer rustiger. Toch valt er ook nog veel te leren, mag meer tijd voor mezelf pakken, ik ben er nog niet, maar ben wel weer ietsje bewuster geworden en m’n buik gaan waarderen.

Karin

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Of heb je vragen?

Je kunt contact met me opnemen via onderstaand contactformulier.