Mijn naam is Emma,

Als psychotherapeut met een verdieping in ademwerk en hypnotherapie, ben ik gespecialiseerd in de werking het onderbewuste. Maar naast professional ben ik in de eerste plaats vooral een ervaringsdeskundige.

Het leven zelf is mijn grootste teacher geweest in het leven. Alles wat ik jou leer in mijn programma’s en trajecten, daar ben ik ooit zelf op een bepaalde manier doorheen gegaan.

Ik weet wat werkt en wat niet, omdat ik het zelf heb ondervonden in de praktijk. En als het voor mij werkt, dan werkt het ook voor jou!

Daarom deel ik de grootste lessen, inzichten, tools en technieken die mijn leven compleet hebben veranderd met heel veel liefde nu ook met jou!  

 

Mijn Persoonlijke Reis

Vijf jaar geleden bereikte ik een absoluut dieptepunt in mijn leven.

Ik was compleet uit balans en ongelukkig met mezelf en de wereld. Mijn belemmerende overtuigingen, onzekerheden, angsten en negatieve gedachten hadden me compleet overgenomen. Ik vond mezelf niks waard, en kreeg daar keer op keer het bewijs van terug gespiegeld in de realiteit. Ik creerde een eetstoornis waar ik 7 jaar lang mee rond heb gelopen en belandde uiteindelijk in een depressie en burn-out.

Omdat ik wist dat mijn probleem dieper lag dan dat ik zelf kon zien, ben ik me gaan verdiepen in alternatieve vormen van healing.  Stukje bij beetje kwam ik meer en meer in balans. Ik leerde van mezelf te houden, koos voor mijn gezondheid en mijn eigen geluk. De rest ging vanzelf!

Mijn formule voor een gelukkig leven! 

Sindsdien heeft mijn leven volledig in het teken gestaan van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. In mijn zoektocht naar antwoorden zei ik mijn baan in loondienst op, verkocht ik mijn huis en ben ik de wereld rondgereisd. Van dichbij heb ik mogen leren van de beste teachers en healers en heb ik alle methoden op mezelf toegepast. Waarbij ik laagje voor laagje tot mijn eigen kern kwam. Maar de echte antwoorden waar ik zo lang naar opzoek was vond ik uiteindelijk in mezelf.

Het begint allemaal bij de aller eerste stap! 

Hoe uitzichtloos je leven soms ook mag lijken… Hoe veel obstakels er op je pad ook blijven komen… Hoe ver weg je doelen, wensen en ambities ook lijken… Alles is mogelijk. En het ligt dichterbij dan je denkt! En ik kan het weten, omdat ik het zelf heb ondervonden. 

Ben jij klaar voor jouw Next Level Leven?