Wat is Rebirthing Breathwork?

Rebirthing Breathwork is een techniek waarbij je door middel van je ademhaling op een diepe laag contact maakt met jezelf. Door verbonden in en uit te ademen komt je lichaam in een ontspannen gemoedstoestand terecht.

Hierdoor kan dat wat jou op een onderbewuste laag nog tegenhoudt (op mentaal, fysiek en emotioneel niveau) aan het licht komen. 

Door middel van de ademhaling laat je op diepere lagen deze oude pijnen en opgeslagen emoties los waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei en transformatie. 

Hier hoef je zelf niks voor te doen. Je hoofd mag rusten, je lichaam doet al het werk. Je adem weet precies wat er nodig is en wat het moet doen om jou dat stapje verder op weg te helpen in je leven.

 

Kennismaken met breathwork

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw ademhaling over jou zegt en wat breathwork voor jou kan betekenen?

Dan bied ik de mogelijkheid aan voor een losse 1 op 1 sessie waarbij je kennis maakt met de verbonden ademhaling.

  • Een sessie van +/- 3 uur inclusief uitgebreide intake en nazorg
  • Je leert wat jouw ademhaling over jou en jouw leven vertelt en wat je aandachtspunten zijn.
  • Je ontdekt wat jou nog in de weg staat om je leven voluit te leven en wat voor jou de volgende stap is.
  • Inclusief advies op maat na afloop van de sessie om thuis te implementeren.

Ontdek de helende werking van je ademhaling

Emma is heel goed in het creëren van een safe space voordat je überhaupt al met de sessie begint. Hierdoor kan je je helemaal overgeven aan de kracht van de adem. Emma’s intuïtie werkt feilloos, ze voelt precies aan wat je nodig hebt op welk moment. Dit samen met haar warme en zachte karakter, zorgt voor een prachtige sessie! Dank je wel lieverd voor deze mooie ervaring❤️

 

Sanne Knoop

Met Emma heb ik een fijne sessie in en naast het koude water mogen beleven. De kou en het water geven een extra laagje aan het ademen! De begeleiding van Emma was heel liefdevol, ik voelde me door haar gedragen en mocht letterlijk op haar leunen.

Martine van der Meulen

In my session with Emma I found a place and space to heal ancestral trauma related to suppression of women. She holds space with so much dedication, love and trust. Emma is a powerful, loving, sweet, feminine and an intuitive guide, beautifully aligned with her Higher Self during the session which made her guidance magical. I felt safe. She sees me, hears me, feels me. I was able to heal important pieces, received beautiful insights and step into my power. This session is and will be an important contribution to my proces. She understands real Sisterhood. Thank you Emma for your love, light and BE-ing. 

Doreen Koehler

Emmabauling_lightwork

Je adem weet precies wat er nodig is en wat het moet doen om jou dat stapje verder te helpen in je leven.

Het is tijd dat de wereld gaat kennismaken met jouw prachtige, unieke, zelfverzekerde zelf

Over

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Emma.

Na mijn opleiding psychologie te hebben afgerond heb ik mezelf fulltime verdiept in mijn mijn persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Op zoek naar antwoorden ben ik de wereld rondgereisd, heb ik vele cursussen gedaan  en opleidingen gevolgd waarbij ik laagje voor laagje tot mijn eigen kern kwam. Maar de echte antwoorden waar ik zo lang naar opzoek was vond ik uiteindelijk in mezelf.

Mijn leven is hierdoor compleet getransformeerd. Op alle lagen! En dat wens ik jou ook toe!

 

Alles is mogelijk, ook voor jou!

 

 

De breathwork sessie die ik van Emma heb mogen ontvangen was erg fijn! Dankbaar dat ik dit bij haar heb mogen ervaren. Ze begeleidde mij met heel veel liefde erdoorheen en bood een veilig plek om me helemaal open te stellen. Ik voelde me erg gedragen. Heel erg bedankt Emma

Chrissie ten Brincke

Een tijdje geleden heb ik een sessie mogen ervaren bij Emma.
Na het voorbespreken mocht ik gaan liggen onder een heerlijke warme deken. 
Ik vond het wel wat spannend maar Emma zorgde ervoor dat ik het gevoel had dat ik het niet alleen hoefde te doen.
Door de rustige en lieve benadering van Emma durfde ik mij mee te laten nemen door haar stem naar een onderbewuste staat van zijn.
Hier kwam veel op mij af. Doordat Emma mij meenam met haar stem voelde het heel prettig en voelde ik mij gesteund.
Ook vond ik het aangenaam dat Emma dicht bij mij in de buurt was. De nabespreking was heel fijn omdat je dan e.e.a. kan linken aan de issues
die je hebt en wat jouw handelen daarin is. Het is als het ware een bewustwording vanuit onderbewuste. Ook de weken erna neem je de beelden nog mee,
en denk ik er nog veel aan terug. Het was een bijzondere ervaring, geleid door een prachtig persoon.
Dank je wel lieve Emma!

Patricia van der Stap